Aanmelden


Ontdek

Aanmelden KernTalentenanlyse (vanaf 14 jaar)

Interesse in de KernTalentenanalyse en ben je ongeveer 14 jaar of ouder? Het is mogelijk om de KernTalentenanalyse te doen in Vught, Nijmegen en Utrecht. Aanmelden voor deze analyse kan via het contactformulier op de pagina Contact. Wij nemen vervolgens contact met u op.

 


Ontplooi

Aanmelden kinderen en jongeren (tot 18 jaar)

Om uw kind aan te melden kunt u onderstaand aanmeldformulier downloaden en invullen. Jongeren vanaf 12 jaar dienen ook zelf het onderdeel ‘intakeformulier’ in het format in te vullen. U kunt het ingevulde formulier vervolgens opsturen naar info@breinsteyn.nl.
Nadat we de gegevens van ouders en kind hebben ontvangen, zullen we contact met opnemen om een intakegesprek te plannen. Tijdens de intake zullen wij het ingevulde intakeformulier bespreken en gezamenlijk beslissen welk traject gevolgd zal worden. Het is mogelijk om een individueel traject en een traject in duos (brusjes) te starten. Daarnaast is het mogelijk deel te nemen aan de verrijkingsklas van Breinsteyn. De wachttijd van de verrijkingsklas is afhankelijk van de locatie en leeftijd. Afspraken zullen plaatsvinden in Vught of Nijmegen.

Aanmelden (jong)volwassenen (vanaf 18 jaar)

Om jezelf aan te melden kun je onderstaand aanmeldformulier downloaden en invullen. Het ingevulde formulier kun je vervolgens opsturen naar info@breinsteyn.nl.
Nadat we de gegevens hebben ontvangen, zullen we contact opnemen om een intakegesprek te plannen. Tijdens de intake zullen wij het ingevulde intakeformulier bespreken en gezamenlijk beslissen welk traject gevolgd zal worden. Daarnaast is het mogelijk deel te nemen aan de verrijkingsklas van Breinsteyn. De wachttijd van de verrijkingsklas is afhankelijk van de locatie en leeftijd. Afspraken zullen plaatsvinden in Vught of Nijmegen.