Aanmelden


KernTalenten (vanaf ~14 jaar)

Interesse in de KernTalentenanalyse en ben je ongeveer 14 jaar of ouder? Het is mogelijk om de KernTalentenanalyse te doen in Vught, Nijmegen en Utrecht. Aanmelden voor deze analyse kan door het contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar info@breinsteyn.nl. Wij nemen vervolgens contact met u op.


Begeleidingstrajecten

U kunt uzelf of uw kind aanmelden door het contactformulier in te vullen. U ontvangt dan automatisch een e-mail met instructies voor de aanmelding. Daarnaast kunt u een e-mail sturen naar info@breinsteyn.nl. Wij nemen vervolgens contact met u op.

Nadat we de gegevens van ouders en kind of volwassene hebben ontvangen, zullen we contact met opnemen om een intakegesprek te plannen. Tijdens de intake zullen wij het ingevulde intakeformulier bespreken en gezamenlijk beslissen welk traject gevolgd zal worden.

Het is mogelijk om een individueel traject en een traject in duos (brusjes) te starten. Daarnaast is het mogelijk deel te nemen aan de verrijkingsklas van Breinsteyn. De wachttijd van de verrijkingsklas is afhankelijk van de locatie en leeftijd. Afspraken zullen plaatsvinden in Vught of Nijmegen.


Wij hechten belang aan uw privacy, en maken daarom gebruik van een veilige mail omgeving (Zivver). U kunt hier een account maken met uw eigen e-mailadres.