Aanmelden

Met de nieuwe ontwikkelingen van Breinsteyn komt de focus van de verschillende (groeps-)trainingen te liggen op het ontwikkelen van talent en zelf. De modules die voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen worden gemaakt zijn op dit moment in ontwikkeling. Mocht u alvast interesse hebben of heeft u vragen, dan kunt u onderstaand contactformulier invullen en nemen wij contact met u op.


Aanmelden KernTalentenanlyse (vanaf 14 jaar)

Interesse in de KernTalentenanalyse en ouder dan 14 jaar? Aanmelden voor deze analyse kan bij Contact. Wij nemen vervolgens contact met u op.


Aanmelden kinderen en jongeren (tot 18 jaar)

Om uw kind aan te melden kunt u onderstaand aanmeldformulier downloaden en invullen. Daarnaast vragen wij u het intake/bespreekformulier voor ouders in te vullen. Jongeren vanaf 12 jaar dienen ook zelf het intake/bespreekformulier voor jongeren en jongvolwassenen in te vullen. U kunt de ingevulde formulieren vervolgens opsturen naar info@breinsteyn.nl.

Aanmelden jongvolwassenen (vanaf 18 jaar)

Om jezelf aan te melden kun je onderstaand aanmeldformulier voor jongvolwassenen downloaden en invullen. Graag vragen wij je ook het intake/bespreekformulier voor jongeren en jongvolwassenen in te vullen. De ingevulde formulieren kun je vervolgens opsturen naar info@breinsteyn.nl.


Nadat we je gegevens hebben ontvangen, zullen we contact met je opnemen om een intakegesprek te plannen. Tijdens de intake zullen wij het ingevulde intakeformulier bespreken en samen beslissen welk traject gevolgd zal worden.